Välkommen till den nya hemsidan för XLD Studios!

Jag är mycket stolt att kunna presentera den nya hemsidan för XLD Studios. Vi har jobbat mycket hårt på den nya sidan för att få in många spännande nya funktioner, framförallt bakom kulisserna. Sidan har varit på gång under lång tid och jag är mycket nöjd med att se den lanserad eftersom den bättre speglar vad vi på XLD Studios gör som designföretag.

Fortsätt gärna kolla på hemsidan och följ gärna bloggen för design- och utvecklingsrelaterade inlägg och videos från oss. Detta är speciellt bra om du vill lära det lite mer om webben.

 • Carin

  Hur gör man när man lägger upp en bild i ett inlägg utan att det skall förminskas på sin personliga sida. I en sida som man skapat utöver sin privata, ändras inte storleken???
  Jag har 415 px-415px

 • Mange

  Kan du förklara lite från egentab och det nedanför i texten ovan. Kan ju byta Coverbild och profilbild. Men de andra fattar jag noll av.

  • Nicklas

   Har du en egen företagssida, så används (egen tab?flik, delad bild el milstolpe) dessa begrepp.

 • Nicklas

  TACK!

 • Nicklas

  Vet du dimensionerna för Erbjudande .. borde iofs va samma som Dela bild.

 • blippan

  Hur gör jag för att lägga ut en bild till ett event på facebook? Jag skrev en text och hade en bild och gjorde allt på word. Sedan fotade jag en bild på allt och fixade i Adobe Photoshop Element och sparade som jpg. Men bilden blev för hög. Vilka pixlar ska man ha och hur stor ska bilden vara? Finns det enklare sätt?